top of page

Sla nog snel je slag voor BIZAR WHITE THURSDAY!

Donderdag 29 maart staat de volgende editie van BIZAR op het programma. Op witte donderdag pakken wij groots uit met niemand minder dan Dave Roelvink. Deze geboren Amsterdammer komt naar hartje Heerlen om de heerlijkste beats voor je te draaien in de muziekstijlen Bubbling, Moombahton en Eclectic. Gegarandeerd lekker los gaan met al je vrienden!

De line-up wordt compleet gemaakt door Jonna Alvarez, DJ Look Over There en DJ Not Dun. Met name Jonna Alvarez is voor jullie geen onbekende. Op de vorige editie van BIZAR heeft hij Café De Pancraat al eens omver geblazen met de heerlijkste nummers van dit moment!

Bel je vrienden, scoor nog snel je tickets en zorg dat je deze niet hoeft te missen!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon
bottom of page