BIZAR XXL!

May 7, 2018

Op donderdag 16 augustus staat de volgende editie van BIZAR op het programma. Tijdens deze XXL editie kun je bij multifunctionele ruimte A Gene Bek in Bekkerveld terecht voor een heerlijk avondje uit met al je vrienden!

 

De dag voor aanvang van Bekkerveld Festival, dat plaats vindt van vrijdag 17 augustus t/m zondag 19 augustus, kun je in A Gene Bek in Bekkerveld helemaal uit je plaat gaan! Tijdens de XXL editie wordt er groots uitgepakt en bestormen jouw favoriete artiesten van dit moment het podium. Gegarandeerd één groot feest! Ben jij erbij? 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Recente berichten

May 7, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon