Programma BIZAR XXL bekend

June 21, 2018

Het programma voor aanstaande BIZAR editie op donderdag 16 augustus is inmiddels bekend. Naast een aantal top-headliners zijn ook onze regionale krachten sterk vertegenwoordigd.

 

Speciaal voor de XXL-editie worden echte Nederlandse top artiesten van dit moment naar Heerlen gehaald. Niemand minder dan Bokoesam, SBMG & FRNKIE staan op het programma. Deze rappers werkten onder andere samen met Fresku, Keizer, Broederliefde en Ronnie Flex. Des te meer reden op 16 augustus gezellig mee te komen feesten!

 

Uiteraard kan talent uit eigen regio tijdens deze avond niet ontbreken. DJ Bart S, ook wel bekend van het Rush DJ Team, Jonna Alvarez, zoiets resident van BIZAR aan het worden door aanwezig te zijn op de afgelopen twee edities, en D-Squared die bekend zijn van hun DJ-Sets op onder andere Castle Of Love en Club Nr7even in Heerlen.

 

Tickets zijn vanaf vrijdag 22-6 verkrijgbaar. Sla tijdig je slag en zorg dat je er bent!

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Recente berichten

May 7, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon