top of page

Programma BIZAR XXL bekend

Het programma voor aanstaande BIZAR editie op donderdag 16 augustus is inmiddels bekend. Naast een aantal top-headliners zijn ook onze regionale krachten sterk vertegenwoordigd.

Speciaal voor de XXL-editie worden echte Nederlandse top artiesten van dit moment naar Heerlen gehaald. Niemand minder dan Bokoesam, SBMG & FRNKIE staan op het programma. Deze rappers werkten onder andere samen met Fresku, Keizer, Broederliefde en Ronnie Flex. Des te meer reden op 16 augustus gezellig mee te komen feesten!

Uiteraard kan talent uit eigen regio tijdens deze avond niet ontbreken. DJ Bart S, ook wel bekend van het Rush DJ Team, Jonna Alvarez, zoiets resident van BIZAR aan het worden door aanwezig te zijn op de afgelopen twee edities, en D-Squared die bekend zijn van hun DJ-Sets op onder andere Castle Of Love en Club Nr7even in Heerlen.

Tickets zijn vanaf vrijdag 22-6 verkrijgbaar. Sla tijdig je slag en zorg dat je er bent!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon
bottom of page