top of page

BIZAR XXL Bekkerveld Festival 2019


Er wordt op donderdag 15 augustus afgetrapt met een nieuwe editie van BIZAR XXL. Tijdens inmiddels alweer de derde BIZAR XXL editie is er in de programmering een mooie mix ontstaan tussen lokale dj's en landelijk bekende artiesten. De avond wordt gestart met een optreden van lokale DJ Jonna Alvarez. Door diverse optredens tijdens voorgaande edities van BIZAR is hij inmiddels kind aan huis. Het programma wordt vervolgd door een optreden van DJ Fenomeno onder begeleiding van vlogger en MC Tisjeboy Jay. Met zo'n 120.000 volgers is Tisjeboy Jay inmiddels een begrip in heel Nederland. Het slotakkoord is voor LOS!. LOS wordt speciaal gemaakt voor en door jongeren en verzorgt de gezelligste feesten in Limburg. Bijzijn is meemaken! Daarnaast worden er nog enkele artiesten bekend gemaakt. Houdt onze website en facebookpagina in de gaten voor het completeren van de line up.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon
bottom of page