Early Bird tickets bijna uitverkocht!

June 2, 2017

Heb jij al tickets voor het  16+ jongerenconcept van Heerlen op 24 augustus? Vanmorgen 10 uur startte de ticketverkoop voor Bizar met o.a. Boef, Dave Roelvink, Morello Twins en Boscha Nova. De Tickets vliegen de deur uit. Dus wil je nog een van die super bizarre Early Bird tickets voor maar 8 euro? Wees dan snel. Want op dit moment is 80% van de Early Bird verkocht. Grijp je naast de Early Bird tickets? Niet getreurd, volgende week zaterdag 10 juni om 10:00 uur, komt de volgende ronde tickets in de verkoop! 

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Recente berichten

May 7, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon